top of page

KAM 

PO NAŠO

KAVO?

Kavni ljubitelji, vse naše kave lahko poskusite v naši kavarni in pražarni Rooster Coffee na Gosposki ulici 21

v središču Maribora, kjer lahko bolje spoznate naše delo in preverite tudi ponudbo kave v zrnju in pripomočkov za njeno pripravo. Našo kavo pripravljeno na espresso način lahko najdete tudi v kavarnah in lokalih omenjenih na desni.
V kolikor bi želeli kavo kuhati v vašem lokalu nas kontaktirajte, z veseljem se bomo pogovorili z vami.

Rooster Coffee
Isabella food & wine

Gosposka ulica 21

2000 Maribor

Poštna ulica 3

2000 Maribor

Rooster Lent
Pisarna

Dravska ulica 6

2000 Maribor

Vetrinjska ulica 30

2000 Maribor

Bro'Sis Bar & Restaurant
Lokalka

Koroška cesta 5

2000 Maribor 

Tyrševa ulica 3
2000 Maribor

Pub Gambrinus

Gledališka ulica 11,
2000 Maribor

KDO

SMO

Smo majhna pražarna iz Maribora, z veliko željo po dvigu kulture pitje kave pri nas. Ponujamo skrbno izbrano kavo, katero označujemo s pojmom »specialty coffee«. Gre za najkakovostnejša zrna, ki so v vseh pogledih sveža in posledično veliko bolj bogata in aromatična od kave, katere ste morda navajeni iz vsakodnevne ponudbe na trgu. Kot »specialty coffee« uvrščamo kave, katere dosežejo 80 ali več točk na okuševanju kave. Rastejo v idealnih klimatskih razmerah in so skrbno pridelane ter imajo minimalno število defektov.

Pražarjem in potrošnikom je na voljo polna sledljivost in podrobnejše informacije o posamezni kavi. Zelo pomembno je tudi dejstvo, da so pri trgovanju kmetje - pridelovalci deležni pravičnejšega plačila, saj je na trgovski poti manj posrednikov.

Naša naloga je, da takšna zrna spražimo do polnega potenciala – tako, da razvijejo vse svoje okuse in arome. Tako, da bodo zadovoljila vas, dragi ljubitelji kave. 

Pridružite se nam pri odkrivanju drugačne kave. Kave, ki je pridelana z ljubeznijo in pražena s strastjo. Je v vseh pogledih sveža in zato tudi veliko bolj živa. Ne prenaša sporočil iz globalnih trgov pač pa sporočila ljudi, ki so jo pridelali. Skupaj odkrivajmo njeno bogastvo.

Obiščete nas lahko v Mariboru na Gosposki ulici 21,
v naši kavarni ROOSTER COFFEE. Veselimo se druženja z vami!

KONTAKTNI OBRAZEC

TKM d.o.o.
Gosposka ulica 21, 2000 Maribor

ID za ddv: SI76670546

info@tovarnakave.si  |  +386 (0) 31 288 430

  • Facebook
  • Instagram

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano!

bottom of page