ROOSTER

COFFEE

Rooster Coffee je kavarna, pražarna in naš dom, kjer želimo, da se vsak trenutek počutite lepo. V centru Maribora lahko spoznate naše delo in poiskusite vedno sveže pražene kave ter ostalo skrbno izbrano ponudbo.

 

Potem ko smo v maja 2015 spontano, brez velikih načrtov, pričakovanj ali izkušenj odprli naš prvi lokal Rooster Lent, ki zaživi ob petkovih in sobotnih večerih, smo junija 2018 končno uresničili našo veliko željo. Željo po lastni kavarni, pražarni. In tako je zaživel Rooster coffee, majhen in preprost specialty coffee shop. Na desni majhen pražilec, vreče skrbno izbrane surove kave in nekaj vedno sveže pražene kave... Na levi kavni avtomat in vsi ostali pripomočki za različne načine priprave kave. Na sredini pipice za točeno kraft pivo in nitro cold brew. Pred vsem tem pa naše največje bogastvo - gostje, prijatelji.

Popoldanska druženja s prijatelji lahko začinite z izbrano ponudbo slovenskih in tujih ginov, izbranih whisky-jev, rumov in drugih žganih pijač. Z veseljem vam ponudimo kozarec lokalnega vina ali piva slovenskih mikropivovarjev.

Hrana? Ponuditi vam želimo enostavne in hranljive obroke. Za enkrat lahko izbirate med vedno svežimi bagel-i z avokadom, kraškim pršutom ali lososom. Brunch meni sestavljajo tudi »smoothie bowle« iz sadnja, zelenjave in superživil ali domač grški jogurt s hišno granolo. Na voljo so tudi sveži rogljički, browni ali banana bread. 

Veselimo se vaše družbe 
na Gosposki 21!

 

Sledite nam:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tovarna kave Maribor © 2017

Kontakt:

0